» اخبار و عکس های این مسابقات به زودی در وب قرار میگیرد.
از زبان نویسنده:
فضای مجازی محل امتحانها و تکلیفهای جدید ماست؛ امتحاناتی که ماهیت متفاوتی نسبت به دیگر آزمایشهای آدمها، در قرون و اعصار گذشته ندارد، ولی متناسب با وضعیت انسان معاصر مختصات خاصی پیدا کرده است. همچون تمام امتحانات دنیا، نه میتوان کاملاً آن را کنار گذاشت و نه میتوان به راحتی از آسیبهایش در امان بود. همۀ دنیا همینطور است.مهم این است که ما بتوانیم در مواجهه با این عرصه، هوشمندانه و مسئولانه برخورد کنیم، و با نشان دادن قدرت معنوی خود محل تجلی حکمت خداوند متعال در خلقت انسان قرار گیریم. ما با ساخت این وبلاگ در نظر داشته و داریم که گامی هر چند کوچک در زمینه معنوی ساختن فضای سایبری برداریم. امیدوارم که ما را یاری فرمایید.
حجت الاسلام محمد باقر حسینی اراکی در مراسم اختتامیه بخش نخست سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که شامگاه دوشنبه در کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: اگر تلاوت قرآن در محور عبودیت و انس با قرآن قرار بگیرد موجب ترویج صحیح عمل به دستورات الهی میشود.
وی افزود:
«شهید حسن دانش» از شهدای قرآنی فاجعه منا، سالها پیش در یک محفل انس با قرآن در استان کرمانشاه حضور پیدا کرد و خطاب به من گفت: «اگر میخواهی تلاوتهای من اثر بخش شود فراهم کردن مکان سادهای برای من کفایت میکند».
ابونصر خادم میگوید: سه روز بعد از تولد آن جناب(حضرت مهدی) به حجره ای که گهواره آن مولود در آن بود رفتم و چون او را دیدم مانند قرص ماه می درخشید و از روی مودت و مسرت بر او سلام کردم؛ فوراً جواب سلام مرا داد
و در معرفی خود فرمود:
« أنا خاتَمُ الأوصیاءِ وَ بِی یَرفَعُ البَلاء عَن شیعَتی : من خاتم اوصیائم و بواسطۀ من بلاها از شیعیانم برداشته می شود.»
عصر امام صادق ـ علیه السّلام ـ بود، شخصی به نام «جعفر بن درهم» به بدعتگذاری و مخالفت با اسلام پرداخت و دارای جمعی طرفدار شد، و سرانجام در روز عید قربان، اعدام گردید.
او روزی مقداری خاک و آب در میان شیشهای ریخت، و پس از چند روز، حشرات و
کرمهائی در میان آن شیشه، تولید شدند، او در میان مردم آمد و چنین ادّعا
کرد: «این حشرات و کرمها را من آفریدم، زیرا من سبب پیدایش آنها شدم،
بنابراین آفریدگار (و خدای) آنها من هستم»
گروهی از مسلمین این موضوع را به امام صادق ـ علیه السّلام ـ خبر دادند، آن
حضرت فرمود: «به او بگوئید: تعداد آن حشرات داخل شیشه چقدر است؟ تعداد نر و
ماده آنها چقدر است؟، وزن آنها چقدر است؟، و از او بخواهید که آنها را
به شکل دیگری، تغییر دهد، زیرا کسی که خالق آنها است، توانائی برای تغییر
شکل آنها نیز خواهد داشت»
آن گروه، با طرح همین پرسشها، با آن شخص خدانما، مناظره کردند، او از پاسخ
به آن پرسشها فروماند، و به این ترتیب، نقشهاش نقش بر آب گردید، و ترفند
و حیلهاش فرو پاشید.
سفینة البحار، ج 1، ص 157